Toch een klein beetje feest

Op 15 december 2021 bestaat Hockeyclub Oirschot 75 jaar! En in het weekend van 11 & 12 december zou het daarom feest zijn. Maar vanwege de afgekondigde coronamaatregelen, kunnen we ons jubileumfeest helaas niet vieren zoals gepland. Maar we wilden het toch niet zomaar voorbij laten gaan.

En bij een verjaardag hoort natuurlijk een gebakje! En daarom trakteerden we alle leden op heerlijke jubileumsoesjes van de Oirschotse Bakker. Deze konden worden opgehaald op zaterdag 11 december tussen 10.00 uur en 12.00 uur in de speciaal daarvoor ingerichte kraam bij bakkerij De Reijsende Man op de Markt in Oirschot.

De actie was een succes. De bestellingen liepen storm! Maar Pieter van Assouw van Bakkerij De Reijsende Man kreeg het toch voor elkaar om bijna 1.000 jubileumsoesjes te maken.

Na 13.00 uur hebben de dames op de foto de niet opgehaalde soesjes naar Joris Zorg gebracht. Ook daar werd dus meegevierd en gesnoept met het jubileum van HCO.

We hopen dat iedereen die zich betrokken voelt bij onze club op die manier toch een klein beetje feest heeft kunnen vieren. Wij kijken uit naar het echte feest op 10, 11 en 12 juni 2022. Jullie ook?

Iedereen bedankt voor zijn of haar inzet!

De soesjes werden mede aangeboden door: