Programma feestweekend bekend

Op 15 december 2021 bestaat Hockeyclub Oirschot 75 jaar! En daarom is het in het weekend van 10, 11 & 12 juni 2022 feest! Natuurlijk had jij die data al met grote letters in je agenda gezet. Mocht je dat nog niet gedaan hebben dan is nu het moment want het programma is bekend! Er is voor ieder wat wils. Dus trommel je (oud)clubgenoten op en zorg dat je er bij bent!

We trappen het jubileumweekend op vrijdagavond af met een feest voor 18+. DJ Kruzo, Lampegastuh en Smèrrig Diskjochies zorgen voor de muziek, whoop whoop!

Zaterdagmiddag om 17.00u start voor de A en B junioren een Pubquiz met vanaf 18.00u een frietkraam en muziek door DJ Bas-O. En de jeugd mag een introduce meenemen! Meld je aan via hco75jaar.nl.

Zaterdagavond beginnen we rond 20.00u met de All-Star Games. (Oud) heren- en dames 1 spelers treden aan om met en tegen elkaar het veld te betreden. Publiek is van harte welkom om aan te moedigen en herinneringen op te halen. Aansluitend op de wedstrijden is er een hapje en een drankje en een feestavond met een optreden van de Oirschotse feestband The Djoeks. Oud-spelers- en speelsters die mee willen spelen, kunnen zich aanmelden via hco75jaar.nl.

Op zondagmiddag vanaf 14.30u gaan de jeugdleden leuke hockey-gerelateerde spelletjes doen. Doe je mee? Meld je dan aan via hco75jaar.nl. We zoeken voor de spelletjes nog helpende handjes! Mail naar jeugd@hco75jaar.nl als je wilt helpen of geef dat aan via het aanmeldformulier. Ondertussen worden de laatste thuiswedstrijden gespeeld. Vanaf 16.30u start de receptie met een optreden van de Sunny Beams (Het optreden van Myrthe Hendrix gaat helaas niet door).

Aansluitend volgt de traditionele Seizoensafsluitende BBQ om een goede bodem te leggen voor wat nog komen gaat. Eet je gezellig mee? Meld je dan aan via hco75jaar.nl. Want zondagavond gaat het tentdak eraf met een optreden van de Sunny Beams en feestband Lijn 7!

Dit feestweekend mag je niet missen!

Voor sommige onderdelen van het programma moet je je vooraf aanmelden om zeker te zijn dat je mee kunt doen.