Dansactiviteit tijdens Hockey & Fun voor de jeugd

Hoi allemaal!

Mijn naam is Mirte Brouwers en op de hockeydag kom ik met jullie een onwijs toffe dansactiviteit uitvoeren.
Zelf ben ik begonnen met dansen toen ik 4 jaar oud was en dans dus nu al 17 jaar. Hiermee heb ik super bijzondere namen gewonnen zoals Nederlands, Europees en wereldkampioen en ook mag ik mezelf winnaar van Holland’s Got Talent 2017 noemen. Maar het aller tofste vind ik om mijn passie te delen met anderen.

Tijdens de dansactiviteit op 12 juni zullen we deze dans gezamenlijk doen. Maar ook gaan jullie zelf een dans ontwerpen. Met deze ontworpen dans ga je battlen tegen een ander groepje. In de tijd dat je met je groep een dans gaat maken mag je van alles gebruiken: pasjes uit deze dans, pasjes uit andere dansen, TikTok moves en nog veel meer!

Owja, we maken zondag bij de start van de activiteit de groepjes bekend.

Maar voor nu: veel succes met het aanleren van de dans en ik kijk er naar uit om jullie op zondag 12 juni te zien 🙂

Liefs,
Mirte

De dansactiviteit is onderdeel van Hockey & Fun voor de Jeugd op zondagmiddag 12 juni. Wanneer je je daar al voor aangemeld hebt, hoef je je niet nog een keer aan te melden.