Dames 1 & Heren 1
All-Stars gezocht!

Wij zijn op zoek naar jou!

Tijdens het feestweekend op 10, 11 & 12 juni vieren we het 75 jarig jubileum van Hockeyclub Oirschot. Gedurende deze 75 jaar zijn talloze spelers en speelsters uitgekomen voor de vaandelteams van onze club. Op zaterdagavond 11 juni willen we deze spelers nog één keer in actie zien. Heb jij in de afgelopen 75 jaar gespeeld voor Dames 1 of Heren 1? Dan zijn we op zoek naar jou! Lees snel verder!

We zijn op zoek naar oud spelers uit alle generaties. Het zou leuk zijn om zoveel mogelijk generaties op het veld te zien tijdens onze All-Star Games. Aansluitend op de wedstrijden is er een hapje en een drankje en een optreden van The Djoeks. Houd voor het volledige programma deze website in de gaten!

Wel oud speler maar liever de All-Star games volgen vanaf de zijlijn? Je bent zeer welkom om de spelers en speelsters aan te moedigen. Vul hoe dan ook het onderstaande formulier in en laat weten dat je erbij bent. Ken je nog meer oud teamgenoten die nog niet op de hoogte zijn? Laat het ze weten?

Natuurlijk is publiek tijdens de All-Star games en tijdens het optreden van The Djoeks ook van harte welkom! Aanmelden daarvoor is niet nodig.

Aanmeldformulier