Seizoensafsluitende BBQ

Zondag 12 juni

Na de activiteiten voor de jeugdleden, de laatste thuiswedstrijden en de receptie volgt de traditionele Seizoensafsluitende BBQ. Die mag je niet missen natuurlijk. Meld je vóór maandag 23 mei aan via onderstaand formulier en kom betalen op een van de betaalavonden.

Aanmeldformulier BBQ

Op zondag 12 juni tussen 17.00u en 19.00u worden er verschillende vleessoorten, stokbrood en salades aangeboden om zo een goede bodem te kunnen leggen voor de feestavond met Lijn 7.

De prijs voor volwassenen (18+) bedraagd € 15,00 per persoon. Kinderen tussen van 10 tot en met 17 jaar betalen € 10,00 per persoon en kinderen van 0 tot en met 9 jaar zijn gratis. Om te zorgen dat er voldoende is voor iedereen vragen we je vooraf aan te melden. Dat gaat eenvoudig via onderstaand formulier. We hopen dat iedereen die zich verbonden voelt met de club aanmeld voor de BBQ.

Meld je tijdig aan!
Zorg ervoor dat je je vóór maandag 23 mei 2022 (dus uiterlijk zondag 22 mei 2022) aanmeld via onderstaand formulier. Anders kunnen we niet garanderen dat je mee kunt eten. Je kunt je helaas niet meer aanmelden.

Consumptiemunten-actie!
Om het nog leuker te maken hebben we een speciale actie. Als je vóór maandag 23 mei 2022 aanmeld voor de BBQ kun je via het formulier ook voordelig consumptiemunten* bestellen! De normale prijs van 20 consumptiemunten bedraagt € 60,00, maar je kunt (een veelvoud van) 20 consumptiemunten à € 50,00 bestellen via dit formulier. Dat is € 10,00 korting per 20 munten, dat is toch mooi meegenomen?

Betaalavonden op maandag 30 en dinsdag 31 mei 2022 van 19:00u-21:00u
Nadat je je bestelling geplaatst hebt ontvang je direct een bevestiging per mail op het ingevulde e-mailadres. Mocht je geen e-mail hebben ontvangen kijk dan eerst even in je ongewenste mail. Je aanmelding is pas definitief als je betaald hebt. We hebben daarvoor twee betaalavonden ingepland op maandag 30 en dinsdag 31 mei 2022 van 19:00u-21:00u. Om er voor te zorgen dat die soepel verlopen vragen we je om in een open envelop het totaalbedrag van je aanmelding te stoppen en op de envelop je naam, volgnummer en het totaalbedrag te noteren. Die envelop neem je mee naar de betaalavond. Daar controleren we je aanmelding en ontvang je de BBQ-bandjes en eventueel de consumptiemunten die je besteld hebt.

* Aangekochte consumptiemunten zijn alleen geldig tijdens het feestweekend en worden niet retour genomen.

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor de BBQ.